Чи то китайська, чи то японська кухня подарувала нам незвичайний рецепт такого ж незвичайного десерту. Виявляється, смажене морозиво нічим не гірше традиційного. Воно має свій особливий смак, ніжний і такий несподіваний.

Смажене морозиво з кокосовою стружкою

кокосова стружка;

крохмаль;

яєчний білок.

Спосіб приготування:

Готуючи смажене морозиво, подбайте, щоб всі необхідні продукти були під рукою. Тому для початку збийте яєчний білок.

1. За допомогою спеціальної ложки або ж звичайною зробіть з морозива кілька кульок.

2. Заморожені кульки морозива умочіть в крохмаль, потім в білок, потім в кокосову стружку.

3. Покладіть заморожені кульки в морозилку на 15-20 хвилин.

4. Розігрійте в сковороді олію (масла повинно бути досить багато).

5. Смажте кульки морозива в маслі протягом 30 секунд.

Пробувати таке смажене морозиво можна як в гарячому, так і в холодному вигляді, попередньо відправивши в холодильник на 10-15 хвилин.

«Палаюче» смажене морозиво

Для приготування потрібні такі інгредієнти (на 4 порції).

200 г морозива «Рудь»;

кукурудзяні пластівці;

1 яйце;

200 мл рослинного масла;

насіння соняшнику, шоколад, мандарин, інші добавки (за вашим бажанням);

1 чайна ложка спирту.

Спосіб приготування:

1. Виготовити із замерзлого морозива кульки, всередину помістивши чайну ложку насіння соняшнику. Помістити в морозилку на 20-30 хвилин.

2. Подрібнити кукурудзяні пластівці і змішати їх з насінням соняшнику.

3. Кульки морозива вмочити в суміш пластівців і насіння. Суміш повинна якнайкраще закріпитися на замороженому кульці. Тому руками сформуйте щільний шар.

4. Помістіть кульки в морозилку на 20-30 хвилин.

5. Розігрійте масло. Збийте яйце.

6. Заморожені кульки умочіть у збите яйце і смажте в киплячому маслі протягом 10-15 секунд. При необхідності кульки переверніть.

7. Смажене морозиво викладіть на тарілочки і прикрасьте шматочками шоколаду, мандарина, іншими добавками.

8. Полийте спиртом, підпаліть і негайно подавайте на стіл!

Або читайте here.

З цим читають:

  • Як приготувати яловичі мізки, стейк або яловичі нирки. Рецепт приготування

    З яловичих нирок можна зробити смачний ситний обід. Є багато рецептів, керуючись якими готують різноманітні страви, наприклад рагу або супи. Дуже популярний пиріг з фаршем з нирок. Пружні скибочк…

  • Приготовлена ​​в духовці куряча грудка.

    Приготовлена ​​в духовці куряча грудка. Приготовлені в духовці курячі грудки можуть стати хорошим вибором для здорового і ситної вечері. Їх приготування досить просто, але ви можете додати щось…

  • Як правильно готувати брокколі

    Брокколі – справжня скарбниця вітамінів. А згідно з твердженнями вчених, вживання цього овоча – відмінна профілактика раку. Для цього необхідно з’їдати 3-5 порцій брокколі на тиждень. Однак непра…



А що ти думаєш з цього приводу? Ваші відгуки: