Це один з варіантів, за яким ви дізнаєтеся як приготувати соус айолі. Цілком можливо, що на нашому сайті є інші способи приготування цієї страви. Найпростіше дізнатися це з блоку схожих рецептів.

Знайти його і ще 497 рецептів можна в категорії рецепти соусів. Для приготування вам потрібно: міксер. Час приготування страви невідомо. Список інгредієнтів розрахований на 4 порції. Цей рецепт відноситься до англійської кухні.

Інгредієнти

  • 2 яєчних жовтки
  • 250г рослинної олії
  • 4-6 часточок часнику
  • картоплина, зварена в шкірці
  • сік 1/2 лимона
  • сіль перець

Як приготувати

  • 1 Чистимо, дрібно ріжемо і товчемо часник, додаємо очищену від шкірки ще гарячу варену картоплину, змішуємо в пюре.Кладем яєчні жовтки, сіль і перець, знову перемішуємо і вливаємо по краплі рослинне масло, найкраще оливкова, не перестаючи заважати пюре.Затем вливаємо лимонний сік. Можна злегка збити. Відварну картоплю можна замінити м’якушем черствого хліба, розмоченого в молоці або воді і добре віджатого.

Останні новини

Схожі рецепти

  • Соус "Айолі" Розтерти в мисочці часник, додати потроху жовток і рослинне масло постійно збиваючи вілкой.Добавіть сік лимона, сіль і холодну воду. Збити до консистенції травень.
  • Гриби в шубці з Айолі Подавати гриби гарячими з соусом Айолі кімнатної температури і часточкою лимона. Айолі: Часник розтерти в ступці з дрібкою солі в пасту. Якщо ступки немає – дуже дрібно на.
  • Креветочних-авокадной салат під соусом "Айолі" Готуємо соус "Айолі": зубчики часнику трьом на дрібній тёрке.В підходящу чашку додаємо сік половини лимона, туди ж кладемо подрібнений часник, сіль, перець і ж.
  • Соус на початку варимо м’ясо, до напівготовності, солимо потім в інший кострюле смажимо цибулю додаємо туди напівготове м’ясо, помідори (ріжемо шматочками) і перець (у мене не всі люблять пров.

Або читайте here.

З цим читають:



А що ти думаєш з цього приводу? Ваші відгуки: